Svježi kvasac - Kvasac d.o.o.
Na vrh

Vrh

Svježi kvasac

lev_press_bandeau

svježi_kvasac_40g svježi_kvasac_za_kolace_40g

Pekarski svježi kvasac po svojim svojstvima u potpunosti odgovara potrebama proizvodnje kruha, peciva, kolača i ostalih proizvoda u suvremenim pekarama i domaćinstvima.

U industrijskim i zanatskim pekarama di-go svježi pekarski kvasac dolazi u komadima od 0.5 i 1 kg.
Pekarski svježi kvasac za domaćinstvo oblikuje se u kockice od 40g.
Svježi kvasac ima ima visoki udio vlage (oko 70%) i podložan je kvarenju te mora se čuvati na hladnom na temperaturi od 4 do 8°C. Rok trajanja je oko 5 tjedana od dana kada je upakiran.

Prednosti pekarskog svježeg kvasca:

  • vrlo jednostavan za uporabu
  • može se dodavati direktno u mjesilicu
  • može koristiti za razne namjene
  • njegova kompaktna struktura mu onemogućava dodir s kisikom iz zraka

svježi_kvasac_za_pro_500g_i_1kg
Svježi kvasac za kolače je poseban osmotolerantni soj kvasca pogodan za izradu slatkih tijesta. Za njega vrijedi:

  • Prvi svježi kvasac za kolače na tržištu u cijeloj regiji
  • Hrvatski proizvod – domaća proizvodnja s tradicijom preko 135 godina
  • Osmotolerantni kvasac namijenjen izradi slatkih tijesta
  • Kvasac iz posebnog soja koji se bolje snalazi u okruženju s više šećera
  • Brže diže tijesto – ušteda vremena
  • Tijesto je manje osjetljivo na temperaturu u radnom prostoru
  • Tijesto je izdašnije, aromatičnije
  • Zagarantiran uspjeh u izradi kolača

 

Naši brendovi

© KVASAC d.o.o.|Prudnička 98, Prudnice, 10291 Prigorje Brdovečko|OIB: 77582119673
Telefon : +385 1 3349 900| Fax : +385 1 3397 669 | kvasac@kvasac.hr