Pekarski centar | Kvasac d.o.o.
Na vrh

Vrh

Pekarski centar

Kako bi se zadržala konkurentnost na tržištu, neophodan je konstantan rad na razvoju novih proizvoda i tehnika koje se koriste u pekarstvu. Kvasac d.o.o. ponosan je na svoju dugu tradiciju ulaganja u znanje i stručnost. U svrhu toga, ali i za postizanje što boljih rezultata u prodaji i primjeni kvasca i poboljšivača, izgrađen je primjenski servis za razvoj pekarstva – Pekarski centar. Naš centar je jedan od sveukupno 25 takvih centara koji rade diljem svijeta u sklopu tvornica Lesaffre grupe.

pekarski_centar_1 pekarski_centar_2

Centar je opremljen strojevima i opremom koji odgovaraju zahtjevima suvremene pekare s mogućnošću proizvodnje široke palete proizvoda različitim tehnikama i pod strogo kontroliranim uvjetima. Osim uobičajenih strojeva kao što su etažna i roto peć, spiralne miješalice te fermentacijska komora, pekara u sklopu centra je opremljena i uređajem za brzo smrzavanje te komorom za odgođenu fermentaciju. To omogućava razvoj i testiranje proizvoda dobivenih raznim tehnikama smrzavanja ili odgađanja fermentacije kako bi se zadovoljili zahtjevi kupaca za sve većom ponudom raznovrsnih i uvijek svježih proizvoda.

Pekarski centar ima dvojaku funkciju: razvoj novih proizvoda te održavanje prezentacija i stručno educiranje naših kupaca i suradnika.

Impression

Pekari diljem zemlje suočeni su sa svakodnevnim izazovom garancije svježine, mekoće i visoke kvalitete svojih proizvoda. Aroma, okus i tekstura kruha i peciva su snažni pokazatelji kvalitete. Identifikacija i opis ovih pokazatelja je ključni detalj za razvoj novog proizvoda. Osim toga, u našem centru se posvećuje velika pažnja izboru sirovina koje nutritivno obogaćuju proizvod te tako doprinose zdravijoj ishrani. Naš stručni tim tehnologa i pekara svakodnevno radi na izboru pravih sirovina i tehnika kako bi poboljšali kvalitetu postojećih proizvoda ili postavili neke nove trendove u pekarstvu kroz plasiranje sasvim novih i jedinstvenih proizvoda.

Pekarski centar je i mjesto gdje se razmjenjuju znanje i nove ideje iz pekarske industrije. Snažna veza s kupcima i suradnicima te obostrana razmjena informacija su uvijek bili recept za poslovni uspjeh. U sklopu pekarskog centra izgrađena je i sala za održavanje sastanaka te kraćih teorijskih prezentacija u svrhu stjecanja osnovnog znanja i boljeg razumijevanja potreba i problema naših klijenata. Također, uz teorijsku, neizostavna je i praktična prezentacija procesa izrade naših proizvoda.

Postavljenim temeljima industrijske proizvodnje kvasca te našim znanjem, pristupom poslu i odnosom prema tržištu već smo dostigli tražene ciljeve. Daljnji koraci su samo fino podešavanje i dograđivanje znanja i tehnologije kako bi mogli što bolje odgovoriti novim zahtjevima naših kupaca.

pekarski_centar_6 pekarski_centar_4 pekarski_centar_3 pekarski_centar_5

Naši brendovi

next
prev
© KVASAC d.o.o.|Prudnička 98, Prudnice, 10291 Prigorje Brdovečko|OIB: 77582119673
Telefon : +385 1 3349 900| Fax : +385 1 3397 669 | kvasac@lesaffre.com