Kvaliteta i sigurnost | Kvasac d.o.o.
Na vrh

Vrh

Kvaliteta i sigurnost

Quality

KVALITETA

Uspjeh tvrtke na tržištu je uspjeh cjelokupnoga tima. Svi djelatnici KVASCA d.o.o. svojim predanim radom, znanjem, vještinama i kontinuiranim usavršavanjem doprinose sveukupnoj kvaliteti naših proizvoda.

Kao proizvođači polaznih materijala za pekarstvo svjesni  smo odgovornosti za  sigurnost i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda.

Zdravstvenu ispravnost i sigurnost proizvoda jamčimo uvedenim ISO 22000 Sustavom upravljanja sigurnošću hrane. Pristup sigurnosti hrane i kvaliteti definiran je i u Politici sustava sigurnosti hrane, jednim od temeljnih dokumenata sustava upravljanja. Kontrola proizvoda, sirovina i procesa proizvodnje provodi se u internom laboratoriju te u neovisno ovlaštenim laboratorijima za analizu namirnica. Takvim se kontroliranim postupkom cijenjenim kupcima potvrđuje kvaliteta i zdravstvena sigurnost naših proizvoda.

 

SIGURNOST

POLITIKA ZAŠTITE ZDRAVLJA I  SIGURNOSTI NA RADU

Tvrtka je posvećena  stalnom unapređenju zaštite zdravlja, sigurnosti na radu i dobrobiti svih zaposlenika, drugih osoba, te našeg utjecaja na susjedstvo i lokalnu zajednicu u cjelini.

Kako bi postigli ovaj cilj, mi ćemo:

  • Osigurati i brinuti o sigurnim i zdravim radnim uvjetima te stalno poboljšavati naše instalacije, opremu, procese i operacije.
  • Podizati svijest, vještine i sposobnosti naših zaposlenika i izvođača kako bi i njih učinkovito uključili u osiguravanje sigurnosti svih osoba.
  • Uskladiti procese sa svim važećim zakonskim i regulatornim zahtjevima.

 

OKOLIŠ

Kvasac d.o.o. je ekološki odgovorna tvrtka koja teži stalnom poboljšanju i unaprjeđivanju procesa i tehnologija u proizvodnji a sve u cilju odgovornog odnosa prema okolišu. Naši stručnjaci svakodnevno rade na zahtjevnim projektima smanjenja korištenja prirodnih resursa, kao što su voda i prirodni plin, koristeći nusproizvode iz procesa proizvodnje kao izvor energije.
Jedan od ciljeva tvrtke je stalno podizanje svijesti našim djelatnicima kako bi  njihovo djelovanje u proizvodnji dovelo do pozitivnih efekata na okoliš i na zaštitu okoliša. Kroz desetljeća uspješne proizvodnje, Kvasac d.o.o. nikad nije prestao brinuti o okolišu. Tako danas na svaku investiciju u proizvodnji približno 25% odlazi na zaštitu okoliša.

Naši brendovi

next
prev
© KVASAC d.o.o.|Prudnička 98, Prudnice, 10291 Prigorje Brdovečko|OIB: 77582119673
Telefon : +385 1 3349 900| Fax : +385 1 3397 669 | kvasac@lesaffre.com