Natjecanje iz pekarstva | Kvasac d.o.o.
Na vrh

Vrh

Natjecanje iz pekarstva

novost__natjecanje_iz_pekarstva_09U Prehrambeno-tehnološkoj školi u Zagrebu, 28. siječnja održano je natjecanje iz Pekarstva kojemu je tvrtka Kvasac bila sponzor.

Mlade snage našeg budućeg pekarstva – Filip Gršetić, Martina Lešković i Tea Tahirović iz 3.d. te Matija Mamuća iz 3.e – borile su se za plasman na državno natjecanje iz Obrazovnog sektora Prehrana iz discipline Pekar koje će se održati u travnju u Zadru. Njihovi mentori su profesorice Jasminka Barić i Božena Sečen Hanser.novost__natjecanje_iz_pekarstva_02

Tema natjecanja bilo je „Mediteransko pecivo“. Natjecanje se sastojalo od teoretskog i praktičnog dijela. Ciljevi natjecanja su razmjena iskustava, iskazivanje kreativnosti učenika i nastavnika, predstavljanje specifičnosti programa strukovnog obrazovanja, uspostanovost__natjecanje_iz_pekarstva_08vljanje partnerskih odnosa s gospodarskim subjektima i afirmiranje darovitih učenika.

Tvrtka Kvasac ove godine obilježava 140 godina postojanja te kao jedini domaći proizvođač kvasca pratimo i podržavamo naše sadašnje i buduće vrhunske pekare. Jedan od članova žirija bila je i naša kolegica s dugogodišnjim iskustvom u pekarskoj industriji gđa. Rajka Turčin, formulator u razvoju proizvoda.

Pobjednica natjecanja je Tea Tahirović i mi joj od srca čestitamo i držimo palčeve za daljnje natjecanje!

I svim drugim sudionicima i učenicima želimo puno uspjeha u budućnosti i neka se sa zadovoljstvom bave plemenitim zanimanjem izrade kruha našeg svagdašnjeg! Tvrtka Kvasac će im uvijek biti na raspolaganju za bilo kakav savjet ili edukaciju.

novost__natjecanje_iz_pekarstva_05novost__natjecanje_iz_pekarstva_06novost__natjecanje_iz_pekarstva_07

novost__natjecanje_iz_pekarstva_04 novost__natjecanje_iz_pekarstva_01

Naši brendovi

next
prev
© KVASAC d.o.o.|Prudnička 98, Prudnice, 10291 Prigorje Brdovečko|OIB: 77582119673
Telefon : +385 1 3349 900| Fax : +385 1 3397 669 | kvasac@lesaffre.com